welkom

‘t Withofke is een historisch pand gelegen op het dorpsplein van Pulderbos. U wordt er ontvangen in een uniek en sfeervol kader, dat rust en elegantie ademt.

Gastheer Luc is al meer dan 20 jaar antiekhandelaar en verzamelaar en is verantwoordelijk in België en Nederland voor een Engels veilinghuis Wilkinson’s. De gastvrouw Nadine vult hem hierbij aan met decoratie en eigen creaties met groen. Deze passie voor kunst,antiek en decoratie willen Nadine en Luc ook delen met hun gasten. Wil u de geproefde sfeer mee naar huis nemen, geen nood, kunst,antiek en decoratie worden ook te koop aangeboden.

De honden Xsenna en Ceasar maken deel uit van het gezin en zullen u dan ook bijzonder graag verwelkomen. Verder lopen er op het domein ook nog kippen, ganzen, eenden en de poes Baron. Honden zijn mits bespreking toegelaten.

Een eigen huiswijn laat fijnproevers wegdromen in deze bijzondere omgeving.

’t Withofke heeft 2 prachtige gastenkamers, beide gelegen aan de voorkant van deze magistrale woning en bieden zicht op het pittoreske dorpsplein en de vest met de daarin voorbijzwemmende eendjes.

Ontbijt wordt geserveerd in de daarvoor voorziene ontbijtkamer.

Er is ook een prachtige tuin, waar bij goed weer het ontbijt kan worden genomen en waar de gasten tot rust kunnen komen bij een glaasje wijn of een pintje van het lokale bier “Kempisch Vuur”.

Pulderbos is een deelgemeente van Zandhoven, gelegen op 20 minuten van Antwerpen, 15 minuten van Lier en 30 minuten van Mechelen.

Tijdens prachtige fiets-en wandelroutes door het land van Playsantiën zullen diverse bezienswaardigheden zoals kastelen, abdij, molens u aangenaam verrassen. Watersportliefhebbers komen hier in de buurt ook best aan hun trekken.

In de nabije omgeving zijn er ook verschillende leuke, gezellige en aan te bevelen restaurantjes.

Kortom een aanrader voor ieder die zich wil voelen als “God in Frankrijk”.Voor de inrichting van de kamers werden eveneens oude en antieke spulletjes gebruikt, zelfs het gebruikte linnen wordt eveneens te koop aangeboden.

Voor alle gasten ligt een klein cadeautje klaar!